100 km-es körzetben a látnivalók széles választékával találkozhatunk.

  • Történelmi városok (Eger, Miskolc), Gyógyfürdők (Mezőkövesd, Bogács, Eger, Egerszalók, Miskolctapolca)
  • A természet érdekességei (Lillafüred cseppkő-barlangjai, Szilvásvárad vízesése, a Bükk látványosságai, 
  • Tisza tavi Vízi sétány és Tanösvény), Borospincék (Eger, Bogács).

Sokszínűségükkel elvarázsolják az ide látogatókat.

 Eger

a hí Mezőkövesdtől kb. 25 km-re Észak-nyugatra. Az ország egyik legszebb barokk városa az ezeréves püspöki székhely, dicső történelmi múlttal, értékes műemlék-együttesekkel.

Egerben található Magyarország második legnagyobb bazilikája, benne az ország legnagyobb orgonája. A középkori egri vár területén a régészek feltárták a középkori székesegyház maradványait, és helyreállították a XV. századi gótikus püspöki palotát. Itt kapott helyet a vár és a város összefonódó történetét bemutató, Vármúzeum. Negyven méter magasan nyúlik a város fölé a minaret, Európa legészakibb török kori építménye. A városban termálvíz található, amely miatt jelentős az egészségturizmus is.

A történelmi emlékek, és a termálforrások mellett Eger idegenforgalmának igen nagy vonzerejét jelenti továbbá a bor. Történelmi borvidékének kiváló vörös- és fehérborait több száz éves pincékben mérik. A Szépasszonyvölgy a világszerte híres egri borok helye. A riolittufa hegyoldalba vájt pincék falát nemespenész borítja. A völgy Öregsora a XVIII. sz.-ban alakult ki, de az első pincék már azelőtt is léteztek.

Egerszalók

A falu határában, szabadon, a föld mélyéből feltörő termálvíz-forrás érdekes látványt nyújt. A nátriumot is tartalmazó kalcium-magnézium hidrogénkarbonátos hévíz, melynek metakovasav tartalma is jelentékeny, a kénes gyógyvizek kategóriájában az egyik legjobb besorolást kapta. Csontsérülések utókezelésére, izületi és reumatikus bántalmak gyógyítására bizonyítottan kiváló. Több mint 40 éve létezik. Hőfoka (68 C), összetétele és a "sódomb" látványa egyedülálló.

 

 

 

Demjén

 

 

A kis falu Heves megyében, Egertől 12 km- re fekszik a Bükk lábánál. A településen vagy közvetlen közelében sok látnivaló található, amelyeket pár perces sétával meg lehet tekinteni.

- kőkultúrát bemutató tanösvény, pihenőpark
- remete barlang
- kőbevájt juhhodály

Itt működik egy nagyon igényes és szemet gyönyörködtető fürdő, amely minden korosztály igényét próbálja kielégíteni. A demjéni Hegyeskő-völgyben 2006-ban létesítették azt a kutat, melyre a gyógyfürdő épült. A 690 méter mélyről feltörő, több tízezer éves, 68 °C-os víz az ország legújabban feltárt gyógyvize. A vizsgált összetevők alapján nátrium-kalcium-hidrogénkarbonátos, kemény fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős a vas és kovasav tartalma. A kén beépülhet az ízületi porcba, így a porckopásos, úgynevezett degeneratív ízületi betegség a kénes fürdőkúra hatására jelentősen javulhat. A szervezetbe jutott kén az ereket és a koszorúereket tágítja, így a szív vérellátását is segíti. A kalcium és a magnézium jelentős biológiai hatásával is lehet számolni. Az előbbi gyulladáscsökkentő hatású, míg a magnézium az izmok működőképességét javítja, egyben fokozza a szervezet stressztűrő képességét. A fürdőkúra alkalmazható sokféle mozgásszervi betegségre: reumatikus megbetegedések, csontritkulás, kopásos gerinc/ízületi megbetegedések, köszvény, sérülések, mozgásszervi műtétek elő- és utókezelésére. Javítja a vérkeringést és a mozgásképességet. Nem javasolt azonban a kezelés, fertőző betegségek, rosszindulatú daganatok, szívelégtelenség, keringési zavar, trombózis, más vérképzőszervi betegségek, asztma, magas vérnyomás és terhesség esetén.

A pompás hegyes-dombos vidéket valószínűleg az Isten is jókedvében teremtette. A gyönyörű mozaikkal kirakott, egészségturizmust szolgáló Demjéni Termál Völgy öt különböző hőfokú kültéri, valamint 2010. december 24.-től két beltéri gyógyvizes medencével várja kedves vendégeit. Minden medencében élményelemek biztosítják a kellemes fürdőzést. Nyáron az Aquapark, télen a fedett fürdő nyújt remek kikapcsolódást, kicsiknek és felnőtteknek egyaránt. Mindennap naponta reggel kilenctől éjjel két óráig várjuk a vendégeket kedvező árakon.

Bükki Nemzeti Park

A Bükk-hegység tömbjének változatos karsztjelenségei, barlangjai, szurdokvölgyei és kiemelkedő sziklabércei, valamint növény- és állatvilágának ritkaságai évről-évre látogatók százezreit vonzzák. Az Északi-középhegységben található Magyarország első hegyvidéki nemzeti parkja, mely 1977-ben alakult, és jelenleg 43.254 hektár területet foglal magába. Az Északi-középhegységnek a többi vulkánikus hegyeitől eltérő földtörténeti múlttal rendelkező tagja a Bükk hegység. Nagy részét tengeri üledékes eredetű kőzetek, főként dolomit és mészkő építik fel. 800 méternél magasabb fennsíkját meredek sziklaszirtek ölelik körül, melyekről csodálatos kilátás nyílik a hegység déli lábára. A Bükk-fennsík felszínét a legkülönbözőbb karsztformák: töbrök, víznyelők, zsombolyok teszik változatossá. A Bükk-hegységben több mint 850 barlangot ismerünk. Közöttük található az ország legmélyebb barlangja az István-lápai-zsomboly (másik nevén István-lápai-barlang). Jelentősebb barlangjai: a kiépített lillafüredi Anna és Szent István-cseppkőbarlangok, a miskolctapolcaiTavasbarlang, valamint a szabadon látogatható Szeleta- és Balla-barlang. Forrásai, patakjai bővizűek. A vidék nevezetessége a Szalajka-patak mésztufa gátakon 17 m magasról aláhulló Fátyol-vízesése.

Szilvásvárad

Nyáron kisvasúttal is végigutazható a Bükki Nemzeti Park legkedveltebb kirándulóhelye, az öt kilométer hosszú, csodálatos Szalajka-völgy, ahol a Fátyol-vízesés tizenhét méter magas lépcsősorán folyik alá. A völgyben lakó egykori szénégetők életébe a Szabadtéri Erdei Múzeumnyújt betekintést.

A Szalajka-forrástól gyalogosan is megközelíthető az istállóskői ősemberbarlang. A közeli Csipkéskúton legelő, világhírű lipicai lovakat és ménesük történetét a Lipicai Lótenyésztés Történeti Kiállítás tárja fel. Az őspark közepén áll, az egykori Pallavicini-kastély. A lovaspályán szeptemberben fogat- és hajtóversenyt, lovasbemutatót tartanak.

 

Aggtelek

Aggtelek nevét itthon és külföldön Európa egyik legnagyobb kiterjedésű barlangrendszere tette ismertté.

Az Aggteleki barlangrendszer nagyobb része hazánk terültén található, de nyugati ága Szlovákia területére áthúzódva a domicai barlangrendszerben, a Gömör-Tornai karsztvidéken az országhatáron túl is folytatódik. (A Baradla-barlang bejáratától 1 km-re megnyitott határállomás lehetőséget ad a szlovákiai Domica barlangjának megtekintésére is.) A karszthegyek kialakulásának ideje 500 millió évre tehető.

 

 

Lillafüred

A Garadna- és Szinva-völgy találkozási pontján, a Hámori-tó partján épület klimatikus üdülőhely. Diósgyőrből a Szinva gyönyörű szurdok-völgye vezet a Bükk-hegység egyik legfestőibb pontjához. Az István-barlang, amelynek legismertebb része a nagyterem, a lépcsőkön keresztül megközelíthető kilátó és a 30 m magas kupolacsarnok. Az egész éven át 10°C hőmérsékletű barlang cseppkőképződményei nagyon érdekesek. A Palota-szálló parkjának egyik természeti látványossága a szálló függőkertjén keresztül megközelíthető vízesés, melynek robaja messzire elhallatszik. A fokozottan védett Anna-barlang Lillafüreden, Miskolctól 3 km-re nyílik. A barlang a Szinva forrás vizéből kivált mésztufában keletkezett. Az üregrendszer egyidős a kőzettel, melynek képződése 150.000-200.000 évvel ezelőtt kezdődött, és napjainkban is tart. Az üreg különlegessége éppen befoglaló kőzetéből és gyönyörű, egyedülálló.

 

Miskolc

Az ország legnagyobb vidéki városa elsősorban iparáról ismert, de ortodox műemlékei is kiemelkedő értéket képviselnek. A görögkeleti ortodox templomot (Deák F. tér 7.) Közép-Európa egyik legnagyobb ikonosztázionja díszíti. Tizenhat méter magas képfala 88 képbe foglalja Jézus életét, a "Kazáni Fekete Mária" kegykép II. Katalin orosz cárnő ajándéka. Érdemes ellátogatni a borospincéiről ismert Avas hegyre is.

Miskolc - Avas

Csak 234 m magas, de egyedülálló, és többarcú kincse a városnak. Természeti értékeiből sok elpusztult, de északi oldala ma is vigalmi, szakrális és pihenőhely, jelentős műemlékek vannak a területén. Tovább haladva már az Avas igazi hírnevét biztosító borpincéket láthatjuk, amiből itt több mint 800 db található. A kilátóhoz a fás domboldalon húzódó lépcsősor vezet. Az Avas hegyen álló református templom az ország egyik legszebb gótikus csarnoktemploma, XVI. századi harangtoronyból negyedóránként harangjáték hallatszik, az avasi kilátóból körpanoráma nyílik a városra.

Diósgyőri vár

A XII. századi vár helyén épült a XIV-XV. században a gótikus vár, a XVI. században megerősítették. A királynék vára Nagy Lajos király korában élte fénykorát. Ma az ország egyik legjelentősebb műemléke. A középkori vár romja és helyreállított építményei önmagukban is élő múzeumnak tekinthetők. A 2500 négyzetméter alapterületű palota valaha mintegy 50 helyiséget magában foglaló, vastag falú, hatalmas épületéből csak négy magas torony és az őket összekötő épületszárnyak földszintje, s néhol emeleti romja áll. A vár külső fala körbejárható. A kazamatában található Közép-Európa legnagyobb lélekszámú panoptikuma, melyben hat életkép mutatja be a XIV. századi középkori életet. Rekonstruáltak egy régi kemencét, és természetesen van egy mély kút, ahová a látogatók aprópénzt dobálnak a visszatérés reményében. A diósgyőri vár fontos kulturális helyszín: évtizedek óta otthona többek között a Dixieland Fesztiválnak, a Kaláka Nemzetközi Folkfesztiválnak, a Várjátékoknak, a Történelmi Forgatagnak, színházi és operaelőadásoknak, a Várszínházi estéknek és már egyik játszóhelye a Miskolci Operafesztiválnak is.

Miskolctapolca

Miskolctól 7 km-re található a környék egyik legérdekesebb látványossága. Az Európában egyedülálló Barlangfürdőben különböző medencék, zuhanyozók, kádfürdők várják a vendégeket. A víz gyógyító hatása betegek és egészségesek számára egyaránt regenerálódást nyújt. 1936-ban fedezték fel a 150 m hosszú barlangot, amelyet 1941-ben nyitottak meg. A kupola 212 db cölöpre és az ezekre öntött vasbeton koszorúra épült. Az itteni víz szívműködési zavarok, érbetegségek, vérnyomás és vérkeringési zavarok gyógyítására alkalmas. A tavi fürdőt 1969-ben építették. A barlangfürdőből sziklaalagút vezet a két kagyló alakú szabadtéri medencéhez. Itt 4- 5 vastag vízsugár alatt lehet dögönyöztetni testünk izmait. A 31 Celsius-fokos víz kalcium, magnézium-hidrogénkarbonátos, nyomokban metabórsav, metakovasav, jód, bróm és radon tartalmú. Csoportoknak előzetes bejelentéssel éjszakai fürdőzés.

Mátra

A közel 50 km hosszú hegységet öt kisebb tájra lehet osztani. A Nyugati-Mátra, a Központi-Mátra, a Kékes (1015 m) és a Galyatető (965 m), a Keleti-Mátra, a Mátralába és a Mátraalja. A hegység minden jelentős településéből turistautak sűrű hálózata közelíti meg a szép kilátópontokat, gyönyörű tájakat, amelyekért érdemes hosszabb gyalogtúrát tenni. Kihagyhatatlan Mátrafüred (a pihenésre vágyó emberek a jó levegőért, az üdítő sétákért és a bőséges napfényét keresik fel szívesen), Mátraháza (az ország egyik legismertebb és legkeresettebb üdülőhelye),Parádfürdő (itt található a Cifra-istálló és a Kocsimúzeum) és Parádsasvár (üveggyára).

 

Hortobágyi Nemzeti Park

Az immár a Világörökség részeként is számon tartott Hortobágyi Nemzeti Park a természetvédelem, a gazdálkodási tevékenység és az idegenforgalom sajátos egységét próbálja megvalósítani. A híres Kilenclyukú híd lábánál kialakult Hortobágy község idegenforgalmi központ. A több mint száz éve minden esztendőben megrendezett hídi vásár ma is országos jelentőségű, de immár nem az állatkereskedők seregszemléje, hanem tízezreket vonzó idegenforgalmi látványosság - a hagyományőrzés, a folklór jegyében. A legfontosabb látnivalók közé tartozik a Pásztormúzeum, Meggyes csárda, Kilenclyukú Híd, pusztai állatpark, Hortobágyi- és a Kadarcsi csárda.

 

Tokaj

A Kopasz-hegy lábánál, a Tisza és a Bodrog, a Zempléni-hegység és az Alföld találkozásánál épület a hegyaljai borvidék világhírű települése, a hazai és külföldi idegenforgalom egyre látogatottabb turisztikai célpontja. A hangulatos házak, középületek és a vendéglők, borpincék egyaránt vonzzák a gyors ütemben fejlődő idegenforgalmat. Tokaj hírét a világban mégsem a szép táj és a kisváros sajátos hangulata alapozta meg. Ez a hely az ősforrása az aszús szőlőszemekből készített világhírű bornak, amely tekintélyt és ragot szerzett ennek a kis városkának.

Tard

A község fekvése alapján a bükkaljai települések közé sorolható, ugyanakkor népművészete, életmódja, az itt élők szokásai alapján a három matyó település (Mezőkövesd, Szentistván, Tard) egyike, bár a másik kettőtől nagyon sok területen különbözik. Máig őrzik néphagyományukat. A legközelebbi város Mezőkövesd, kb 8 km-re található. A falu mögött 3 km-re található Bogács, ahol kiváló gyógyfürdő található. Többféle ásványi sót tartalmazó kénes gyógyvizét olajkutatás közben fedezték fel. A pihenésre, üdülésre és gyógyulásra alkalmas fürdőtelep vize 73°C. Érdemes meglátogatni borospincéit is.

Bogács

Eger és Mezőkövesd között terül el. Tardtól csupán 3 km-re található. A termálfürdő, a Bükk déli lejtőin termő szőlőből készült tüzes bor, a vendégváró pincék, a természeti látnivalók, a környék nevezetességei lehetőséget biztosítanak az aktív pihenésre. A Bogácsi Nyár számtalan kulturális rendezvénye, az évente megrendezett négynapos Nemzetközi Borfesztivál látványos programjai maradandó élményt adnak. Van itt vadászati lehetőség, lehet lovagolni, a Hór-patak felduzzasztásával kialakított két mesterséges tó horgászparadicsom, az éttermek, vendéglátóhelyek a gasztronómiai kínálatot biztosítják. A Bükki Nemzeti Park közelsége, festői szépsége, a történelmi Eger és a mezőkövesdi matyó népművészet maradandó élményt nyújt a tájat felkereső vendégeknek. A település termálfürdője egész évben látogatható, gyógycentruma igénybe vehető. A 70 fokon feltörő kénes víz reumatikus fájdalmakat, nőgyógyászati és borbetegségeket gyógyít. A gőzölgő melegvíz a leghidegebb napokban is kellemessé teszi a fürdőzést.

 

Noszvaj

"Virágok, csodálatos panoráma, jó levegő és vendégszeretet."

Ezek a szavak Noszvaj fő jellemzői. Barokk kastélyuk, a síkfőkúti tavak és turistacentrum, az 1889-ben épült Gazdaház, az úgynevezett "Pincelakások", a tufába vájt borospincék sokasága, a Bükk turistaútjai mind-mind megannyi látnivalót kínálnak.

Barlanglakások

A XIX. század elejétől alakulhattak ki Noszvajon a barlang- és pincelakások. A Bükkalján, Egertől Miskolcig elhúzódó szakaszon a könnyen megmunkálható riolittufa adta a lehetőséget és a nagymértékű elszegényedés hozta létre ezeket. Ma a barlanglakások, kevés kivétellel, már lakatlanok, a falu délkeleti részén, a "Pocem"-ben lévők jó részében pedig alkotótelep működik.

De la Motte kastély        

A de la Motte kastély a magyar kastélyépítés miniatűr remeke, késő barokk, copf stílusban épült 1774 és 1778 között. Építtetője, Báró Szepessy Sámuel később eladni kényszerült gróf Almásy Antal özvegyének, báró Vécsey Annának. A kastély közkeletű elnevezése az ő második házasságából származik: férje de la Motte ezredes Mária Terézia udvarából, neki tulajdonítják a kastély belső franciás díszítését és utalásait. A kastélyt nagykiterjedésű park ú.n. angol kert övezi.

Gazdaház

A helyi paraszti építészet jellegzetességeit tükröző épületben helytörténeti jellegű kiállítás látható. A Gazdaház és udvara ad otthont a településen megrendezendő programok nagy részének. Ezen alkalmakkor a tájház két kemencéjében tájjellegű finomságok készülnek és az augusztus végi Szilva-nap alkalmával, itt mutatjuk be a szilvalekvárfőzés csínját-bínját is. Noszvajt az egyik legszebb magyar faluként tartják számon, 2006-ban elnyerte a virágos települések mozgalom első díját a falvak kategóriájában.

a híres Csendülő kávéház Noszvaj   Nem érhető el leírás a fényképhez.    Nem érhető el leírás a fényképhez.

Nyékládházi tavak

A tórendszer kavicsbányászat eredményeként jött létre. A kiváló minőségű anyag a jégkorszakokban halmozódott fel az Ős-Sajó és -Hejő egykori árterén. A kitermelt kavics helyére húzódott talajvíz alkotja a környező tavakat, amelyek a Tisza vízrendszerével állnak összeköttetésben. A kitermelés a Középső- és Egészségügyi-tó helyén folytatódott, majd a 35-ös, debreceni út két oldalán lévő kavicsmező feltárása és kitermelése került sorra, először az István-tó helyén. A Gólem- és a Debreceni-tó keleti részén jelenleg is folyik a kavicsbányászat. Az összes vízfelület jelenleg kb. 450 hektár, a tavak mélysége 8 és 20 m között változik. A kitermelés befejezése 2030 körül várható, ekkor a tórendszer szabad vízfelülete 750-800 hektár körül lesz. A tórendszer ma első osztályú tisztaságú és kiváló lehetőséget biztosít a vízi sportok kedvelőinek és a horgászoknak. Úszásra, evezésre, valamint a tavak nagyságánál fogva vízi sportokra: szörfözésre, vitorlázásra és búvárkodásra is kiválóan alkalmas. A tavak homokos-kavicsos partját nyáron fürdőzők százai foglalják el, horgászokat egész évben lehet itt látni.

Feldebrő

Az Európa-szerte páratlan templomáról nevezetes. A román kori építészeti elemeket is tartalmazó épület alatt húzódik az ország egyik legrégibb és teljes épségében fennmaradt altemploma. A templom egyik különlegessége, hogy alaprajza szerint a keleti (bizánci) kereszténység centrális templomaira emlékeztet, melyekben azonban nincs altemplom. A templomot a XI. századi építése óta többször átépítették. Az első templom négyzet alaprajzú, oldalán négy apszissal bővülő, 20x20 méteres, öthajós, centrális épület volt, keleti harmada alatt altemplom húzódott, mely csaknem teljes egészében megmaradt. Ma is a XI-XII. századi megjelenésében látható. Megragadó látvány fogadja a belépőt: a hosszú keskeny hajót zömök, erőteljes oszlopkötegek osztják ketté. Falait és boltozatait festmények díszítik, melyek még tovább fokozzák az altemplom és sírkamra látványának hatását. Itt vannak hazánk legépebben maradt Árpádkori falfestményei. Kiemelkedő szépségű és hazánkban egyedülálló a Káin és Ábel áldozatát és a testvérgyilkosságot bemutató részlet.

Temetőkápolna:1738-ban épült, s remeteség tartozott hozzá. Megépítése óta híres búcsújáróhely, melyhez XIV. Benedek pápa 1744-ben búcsút kötött. A kápolna Szuz Máriának van felszentelve. A település búcsús ünnepe Nagyboldogasszonykor (augusztus 15-én) zajlik a temetői kápolnánál.

Tisza-tó

(Tisza tavi Vízi Sétány és Tanösvény)

A Tisza-tó a vízi- és ökoturizmus "zászlóshajója" a végtelennek tűnő Alföldön. A Tisza szabályozott kiöntése, a vízi, vízközeli élőhelyek varázslatos szőttese. A Vízisétány és Tanösvény egy vízre szerkesztett dongaúton fut és csónakokon kívül a poroszlói kikötőből közlekedő kishajón is megközelíthető. Fő attrakciója a gazdag madárvilág.

A 127 km2 kiterjedésű Tisza-tó Magyarország második legnagyobb összefüggő vízfelülete, az általa nyújtott lehetőségek száma alapján viszont nyugodtan tekinthetjük elsőnek. A fürödni és napozni vágyó családtól, a lelkes horgászon és vadászon keresztül a megszállott ornitológusig itt szinte mindenki megtalálhatja a számára ideális elfoglaltságot. Az észak-nyugati részen található tiszafüredi Madárrezervátum európai jelentőségű élőhely, ahol mintegy 200 madárfaj található, így az ornitológusok igazi paradicsoma. A Sarudi-medence szintén egyedülálló adottságokkal rendelkezik. Gazdag állat- és növényvilágával, apró holtágaival, csatornáival és szigeteivel az igazi, érintetlen természet látszatát kelti. Ideális hely a csónakázni, horgászni, vadászni vagy egyszerűen csak pihenni vágyók számára. Az aktívabb pihenés kedvelői olyan népszerű motoros vízisportokat (pl. jet-ski) is űzhetnek, melyre máshol nincs lehetőségük. A pihenni és gyógyulni vágyóknak számos lehetőségük van élvezni a főként ízületi és mozgásszervi megbetegedések kezelésére szolgáló termál- és gyógyfürdők jótékony hatását. Akik a környéket gyalog, kerékpárral, esetleg lóháton kívánják bebarangolni, lenyűgöző tájakkal, falvakkal és gazdag kulturális emlékekkel találkozhatnak. Az alföldi népi kultúra értékeit nemcsak a múzeumokban, hanem az élő valóságban is meg lehet tapasztalni.

 

A Tisza-tavi Ökocentrum Tisza-tavi Ökocentrum Poroszlón - A Tisza-tó fénypontja » Országjáró Mezőkövesdtől kb. 20 km.-re délre található. Egy magyarországi állatkert és szabadidős élményközpont, amely a Tisza-tó élővilágát és a helyi bioszféra működését mutatja be. 2012április 27-én nyílt meg Poroszlón, a Kossuth Lajos utca 41. szám alatt.

A látogatók száma már az alapítás évében is meghaladta a 155 000-et, majd a 2013-as 168 000 és 2014-es 182 000 után 2015-ben a 200 000 főt is átlépte. A belföldi turisták mellett szlovák, lengyel, német látogatók is gyakran megfordulnak itt.

https://www.tiszataviokocentrum.hu/

Szafari busz bérlés (30) 412 3908   Jó idő esetén hétfőtől- vasárnapig előre egyeztetett időpontban...

    Nem érhető el leírás a fényképhez.

Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!

 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)