Ha Ön gyógyulni vágyó ember, vagy egyszerűen csak figyelmet  fordít saját és családja egészségének megtartására, akkor jó helyen jár! Bár manapság egyre nagyobb figyelmet kap az egészséges életmód, a hétköznapok felgyorsult munkatempója mellett egyre kevesebb idő jut az embernek Önmagára, a testi-lelki harmónia visszaállítására. Ne fogja az időhiányra: Nálunk visszaállíthatja a rég elveszett harmóniát, és az egészségi állapotát!

Hyperbár oxigén terápia - BEMER terápia - MAGNEVIT Reflex T100 - Lökéshullám terápia - Vicardio - Sonoterápia - Mofetta kabin – Magnetoterápia - Magneter kezelés - Denevér ágy - Jádeköves masszázságy - 3D Chi gép – Fényterápia  - Egészség víz - ABI (boka/kar index) teszt vizsgálat - Terramagon + plusz - IBR system - Lágylézer terápia

Gyógyászati kezelések megtekintése ⇒

A páciens kikérdezését követően egy rövid belgyógyászati és mozgásszervi vizsgálat során az orvos megismeri a beteg korábbi és jelenlegi állapotát. Ezután kerül sor az egyénre szabott gyógykúra összeállítására, a gyógykezelések felírására, a gyógyvízben való fürdési idő megbeszélésére, tanácsadásra. Vendégeink az orvosi konzultáció során teljes körűen informálódhatnak egészségi állapotukról, az életmód tanácsadások segítségével teljes szemléletváltáson mehetnek keresztül.

A szakorvosi rendelést végzi: Dr. Ficsor Ilona - belgyógyász, reumatológus és mozgásszervi rehabilitációs szakorvos főorvos

    ≈     Orvosi vizsgálat díja: 4.000.- Ft / fő

 

60 perces kezelés bevezető ára:

8.000.- Ft   (35.000.- Ft helyett)

Hiperbár oxigén terápiás kezelés során magas nyomású oxigén kerül a zsákba, amit egy oxigén generátor állít elő a külső levegőből.  A nyomásnövekedés hatására több oxigén oldódik a vérplazmában és a test megszokott oxigénszintje a duplájára nő. Az oxigén így csökkent vérellátású szövetekbe is eljut. A megnövekedett oxigén szint serkenti a kapillárisok újraképződését, a sérült szövetek és szervek regenerációját, segít a fertőzések megelőzésében és leküzdésében, csökkenti a gyulladást és jelentősen felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat....

A kezelés ára:

8 perc 800.-Ft
20 perc 1.800.- Ft.

A BEMER terápia egy speciális pulzáló mágnesmező terápia, mely egyedülálló módon javítja az egész test oxigén- és vérellátását, serkenti a szervezet anyagcseréjét, támogatja az immunrendszert és ezáltal fontos segítséget jelent a szervezet öngyógyító erőinek aktivizálásában.

30 perces kezelés ára: 2 900.- Ft 

Illetve a készülék meg is vásárolható a Hotelben, melynek ára: 195 000.-Ft

(dupla mágneses magnetoelektro-akupunktúrás készülék)

A kezelés az akupunktúrás pontok stimulálásán keresztül aktiválja a szervezet egyensúlybeállító, „öngyógyító” tevékenységét.

Ára: 1 000.- Ft / alkalom

... a könnyed mozgás szabadsága ...

A csupán néhány éve kifejlesztett lökéshullám terápia elsősorban mozgásszervi panaszok és betegségek kezelésére alkalmas. A műtéti beavatkozásokkal, gyógyszeres kezelésekkel ellentétben semmilyen mellékhatása nincs!

ÁRA orvosi kiértékelés nélkül: 1 000.- Ft / alkalom
Orvosi kiértékeléssel együtt: 3 000.- Ft / alkalom

A Cardioscan forradalmi megoldást nyújt a szívbetegségek megelőzésében.

Az egyénre szabott kezelés ára: 1.500,- Ft

A Terramagon+ plusz pulzáló mágnesterápiás derékalj nem csoda és nem is orvosság. Olyan elektromos impulzusokat bocsát ki magából, amelyek segíthetnek helyreállítani szervezetünk belső egyensúlyát, megszüntetve ezzel a minket érő elektroszmog káros következményeit.

10 perces kezelés bevezető ára: 500,- Ft

A készülék az általános sebészet egyik fontos és nélkülözhetetlen gyógyító és rehabilitációs eszköze. Igen hatékony a hámhiányos sebek, különböző kiterjedésű és eredetű fekélyek kezelésében, fokozza a vér cirkulációt, a sejtanyagcsere stimulációt, segíti az oedemás duzzanat lelohadását, gyors és hosszantartó fájdalomcsillapító, immunstimuláló hatású.

A 15 perces kezelés ára:
1 db kezelés: 1.500.- Ft-ba kerül, 60 db kezelés: 80.000.- Ft-ba kerül

A Sonoterápia egy klinikailag igazolt, bizonyítottan hatékony fájdalommentes gyógymód mellékhatások nélkül.

40 - 50 perces kezelés ára: 1.500 .- Ft

A MOFETTA geológiai szakkifejezés, amely sok széndioxidot tartalmazó viszonylag alacsony hőfokú vulkáni kigőzölgést jelent. Rendelőnkben a mofetta kabinba CO2 gáz kerül bevezetésre, amely alsó végtagi érszűkület, cukorbetegség érszövődményei esetén kedvező hatást fejt ki.

16 perces kezelés ára: 1.000,- Ft

Mágneses tér általi gyógyítás, mágnes ágyon a sejtek regenerációs képességének fokozására (pl.: csonttörések gyógyulásának serkentésére). A terápia a szervezet számára olyan optimális környezetet teremt, amelyben beindulhatnak az öngyógyító folyamatok.

10 perces kezelés ára: 500,- Ft.
20 perc: 1.000,- Ft.

A hátfájás nagyon sokunk életét kíséri végig – nemcsak egy fájdalmas sérv, de az „egyszerű” hanyag tartás, a rosszul beállított magasságú szék és asztal, az egészségtelen munkakörnyezet, vagy az egész napos álló- vagy ülőmunka is oka lehet mindennek. A szerkezet kiválóan alkalmas: a gerinc nyújtására és az izomfeszültség csökkentésére.

Az egyénre szabott kezelés ára: 1.500,- Ft

A stressz, a mozgáshiány, a nem megfelelő táplálkozás, a Föld mágneses erejének jelentős lecsökkenése, a sok káros környezeti hatás megzavarja az optimális életfeltételeket, s így a sejtenergia és a vitalitás hiánya léphet fel, ami különféle betegségekhez vezethet.

40 perc:es kezelés ára: 800,- Ft.

A Medistones jade köves masszázságy a jade kőből faragott masszázs fejek, és a karbon lapok által előállított infra hő együttes hatása által képes különleges masszázs élményt nyújtani Önnek.

15 perces kezelés ára: 500,- Ft.

A Chi készülék általános egészségmegőrző eszközként hat, megelőzi a betegségek kialakulását, segíti a gyógyulást és erősíti az immunrendszert. A sétálás az egyik legmeghatározóbb egészségmegőrző tevékenység minden korosztály számára.

15 perces kezelés ára: 800.- Ft.

A polarizált fény az egész testre hat. Pattanásos, pikkelysömörös, psoriasisos, szinte alig gyógyítható folyamatokat pár alkalom után rendezni képes. Az altesti-nőgyógyászati problémákat hatásosan csökkenti, megszünteti.

40 perces kezelés ára: 2500,- Ft
Fényteápiával együtt: 3.000,- Ft  /  1 óra

A rossz táplálkozás során bejuttatott telítetlen zsírok aktív kettős kötéseket tartalmaznak, melyek oxigént vonnak magukhoz, lipidperoxidok keletkezését idézve elő.

20 perces kezelés ára: 800.- Ft

92 légpárnás, 18 görgős prémiumkategóriás csúcsmodell. Hő-terápia, mágnes-terápia, teljes test masszázs (lábfej, vádli, comb, fenék, hát, kar, nyak, fej).

Szállóvendégeink napi egy kancsóval díjtalanul fogyaszthatják!
80.- Ft / liter

Az országban pedig, elsőként a mi szállodánkban ismerhetik meg az idelátogató kedves vendégeink az Egészség vizet!

800.- Ft / 10 perc

Szenteljen nagyobb figyelmet az érszűkületi problémákra, ismerje fel időben a félelmetes kórt! A kardiovaszkuláris megbetegedések az ipari országokban a leggyakoribb halálozási okok.

2 500 Ft.- / 30 perc

(Integrált Biológiai Szabályozó Rendszer)

Ez a mikro-elektro-mágneses diagnosztikai és terápiás rendszer lehetővé teszi az emberi szervezet komplex elektromos és mágneses spektrumanalízisét és grafikus megjelenítését.

Szobaáraink tartalma: 

 • Szállás büféreggelivel
 • Wellness részlegünk (saját gyógyvizes medence, finn szauna, infra szauna,sókabin, kondicionálóterem) használata
 • Törölköző és fürdőköpeny használata
 • Ingyen WiFi és zárt parkoló

Weboldalunkon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

A szobaáron felül 18 éves kor felett az Idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek mértéke: 350.-Ft/1fő/1éjszaka

Étkezési típusok:

 • Svédasztalos reggeli: 7-10 h-ig korlátlan étel-ital fogyasztás a bőséges kínálatból.
   
 • Félpanzió: Az étterem nyitvatartási idejében elfogyasztható, étlapról választható 3 fogásos főétkezés 12:00-kb.19:00-ig vagy létszámtól függően svédasztalos vacsora (8-9 fogás): 18:00-kb.19:30-ig.
   
 • Menü: Az étterem nyitvatartási idejében az aznapi menü kínálatból választható 2 fogásos főétkezés (A, B menü= 1 000.-Ft vagy 400 Ft.- felárral C menü desszerttel): 12:00- kb.17:00-ig vagy a készlet erejéig.

Érkezés és Távozás: 

A szállodai szobák érkezés napján délután 13 órától, távozás napján délelőtt 10 óráig állnak rendelkezésükre! Az ettől eltérő időpontban történő érkezést kérjük előre jelezni szíveskedjenek! Előzetes értesítés hiányában a szállodai szobákat érkezés napján 18:00 óráig áll módunkban fenntartani.

Lemondás: A lemondás érkezés előtt 7 nappal kötbérmentes, érkezés előtt 6-3 nappal a szállásár 25%-a, érkezés előtt 2-0 nappal a szállásár 50%-a, lemondás nélküli távolmaradás esetén a szállásár 100 % -a fizetendő kötbérként.


 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)


Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!