Az egyénre szabott kezelés ára: 1.500,- Ft

A stressz, a mozgáshiány, a nem megfelelő táplálkozás, a Föld mágneses erejének jelentős lecsökkenése, a sok káros környezeti hatás megzavarja az optimális életfeltételeket, s így a sejtenergia és a vitalitás hiánya léphet fel, ami különféle betegségekhez vezethet.

A regenerációs folyamatok beindításával a legkülönfélébb betegségeknél érhető el teljes vagy részleges gyógyulás. 
A Magneter a XXI. század egészségmegőrző, wellness és rehabilitációs készüléke, mely a biorezonancia és a mágnesterápia kombinációjával működik. Magyar találmány és elismert, ténylegesen Orvostechnikai Eszközzé minősített készülék.
A készülék alacsony frekvenciájú (1- 10000 Hz) elektromágneses hullámok útján fejti ki hatását. Számos kórokozó, illetve közismert emberi betegség jellemző bio-elektromágneses hullámstruktúráját feltérképezték, és ezek alapján elkészítették az emberi szervezet jó működésének helyreállítását segítő mágneses hullámsorozatokat. Az elmélet szerint, ha az emberi szervezetet a megfelelő, jellemző rezgésstruktúrájú mágneses térbe helyezzük, akkor annak hatására kedvező irányba mozdulhat el a szervezet biológiai egyensúlya.
A Magneter a szervezet spontán regenerációs folyamataira alapozva, azokat segítve képes kedvező eredményt elérni, így hatékony kiegészítője lehet a mai modern orvostudomány kezelési módjainak.
Jelenleg már több mint 140 féle program áll az egészségre vágyók rendelkezésére. A páciensnek csak rá kell feküdni meghatározott ideig egy matracra, és a készülékből mágneses úton az ő szervezetébe kerülnek a meghatározott szerv vagy szervrendszer rezgései. Például az alapprogrammal a fizikai és szellemi erőnlétet lehet fokozni, amely különösen látványos az idősebb korosztálynál. A betegek közérzetét és állapotát lehet javítani, bármilyen betegségről legyen szó.
Sok ember szenved rosszindulatú daganatos megbetegedésben, chemo és sugárterápiás kezelést kap. Ezek mellékhatásainak csökkentésében a Magneter-terápiás kezelés nagyon eredményes. A Rákbetegek Országos Szövetségének Klubjából kontrollvizsgálatokkal igazolt kimutatható javulásokról számoltak be.
Rheumatológiai megbetegedéseket kezeltek vele szintén jó eredménnyel. Agyvérzéses betegek és következményes bénulások rehabilitációja gyorsabbá vált.
De még a következő kórképek esetén is eredményesnek bizonyultak a kezelések: migrén, menstruációs problémák, alvászavarok, bőrgyógyászati kórképek - ekcéma, psoriázis -, traumatológiai esetek rehabilitációs kezelése.

Ki az aki nem, vagy csak korlátozottan használhatja a MAGNETER-t?

 • Beültetett elektronikus eszközzel rendelkezők (szívritmus-szabályozó, inzulinpumpa)
 • Epilepsziában szenvedők (csak orvosi felügyelet mellett)
 • Várandós anyák (csak orvosi felügyelet mellett)
 • Akut láz esetén (39° felett).

Amire a MAGNETER használata előtt mindenképpen ügyelni kell:

 • A kezelést megelőzően igyon legalább 3-4 dl vizet (szénsavmentes, tiszta vizet).
 • A kezelés előtt és után egy órán át ne dohányozzon.
 • Chipkártyákat, pl. bankkártyát ne tartson magánál kezelés közben, ugyanis befolyásolhatja őket a mágneses tér hatása.

(A kezelés időtartama betegségenként változó)

__________________________

Mezőkövesd időjárása
Tovább... 
__________________________

Tovább...

__________________________

HerbaPharm termékcsalád

Részletek... 
__________________________

Cashback  Pénzvisszatérítés minden vásárlás után*

Részletek ↵
__________________________

Szobaáraink tartalma: 

 • Szállás büféreggelivel
 • Wellness részlegünk (saját gyógyvizes medence, finn szauna, infra szauna,sókabin, kondicionálóterem) használata
 • Törölköző és fürdőköpeny használata
 • Ingyen WiFi és zárt parkoló

Weboldalunkon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

A szobaáron felül 18 éves kor felett az Idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek mértéke: 350.-Ft/1fő/1éjszaka

Étkezési típusok:

 • Svédasztalos reggeli: 7-10 h-ig korlátlan étel-ital fogyasztás a bőséges kínálatból.
   
 • Félpanzió: Az étterem nyitvatartási idejében elfogyasztható, étlapról választható 3 fogásos főétkezés 12:00-kb.19:00-ig vagy létszámtól függően svédasztalos vacsora (8-9 fogás): 18:00-kb.19:30-ig.
   
 • Menü: Az étterem nyitvatartási idejében az aznapi menü kínálatból választható 2 fogásos főétkezés (A, B menü= 1 000.-Ft vagy 400 Ft.- felárral C menü desszerttel): 12:00- kb.17:00-ig vagy a készlet erejéig.

Érkezés és Távozás: 

A szállodai szobák érkezés napján délután 13 órától, távozás napján délelőtt 10 óráig állnak rendelkezésükre! Az ettől eltérő időpontban történő érkezést kérjük előre jelezni szíveskedjenek! Előzetes értesítés hiányában a szállodai szobákat érkezés napján 18:00 óráig áll módunkban fenntartani.

Lemondás: A lemondás érkezés előtt 7 nappal kötbérmentes, érkezés előtt 6-3 nappal a szállásár 25%-a, érkezés előtt 2-0 nappal a szállásár 50%-a, lemondás nélküli távolmaradás esetén a szállásár 100 % -a fizetendő kötbérként.


 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)


Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!