Tisztelt Vendégeink! Túlterheltség miatt az újonnan lévő oep kezelések már csak 2022. június 1.-tól kérhetőek. Akiknek van érvényes foglalása ( Március 1.-i előtt megtörtént) a hotelben azok elkezdhetik. Akik jelenleg (Március 1.-i állás szerint) rendelkeznek érvényes ide szóló beutalóval és még nem kezdték el, elkezdhetik. Akiknek jelenleg folyamatban van, befejezhetik. Tehát akiknek nincs érvényes foglalásuk vagy még nincs beutalójuk, hanem ezután szeretnének íratni, azokat sajnos csak leghamarabb június 1.-től tudjuk beírni oep kezelésre. A nem oep kezelések továbbra is elérhetőek változatlanul bármikor, Csak az oepre van korlátozás. Megértésüket köszönjük!

Immunrendszerünk naponta számtalan támadásnak van kitéve, ezért ellenállásra kényszerül. A szaunázás egyszerre kikapcsolódás és felfrissülés, egészségünk megóvását segítő pihenés. Egyaránt jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre, ezért a szaunát az egészség templomának is nevezik. Szauna világunkban nemcsak az ellazulás és feltöltődés garantált, hanem testünk védekezőképességén is javíthatunk. A rendszeres szaunázás az életöröm és életminőség új távlatait nyitja meg előttünk. Egészségünkre gyakorolt további hatásai: erősíti a szívet, stressz oldó, bőrmegújító és álmatlanságra is alkalmas. Annak érdekében, hogy a szaunázás jótékony hatását a lehető legoptimálisabban élvezhesse, hangolódjon rá a forróságra, majd válasszon egyet a különböző hőfokú kabinok közül.

Finn szauna – Infra szauna – Merülő medence - Sókamra - Szolárium

Hő- és Fényterápiák megtekintése ⇒

Méregtelenítő hatású szauna, melynek hőmérséklete 80-110°C között van, a pára-tartalma alacsony. A verejtékezés hatására méreganyag távozik a szervezetből. Szaunázás előtt zuhanyozzunk le, majd többször 5-20 percig tartózkodjunk benn. A szünetekben lehetőleg zuhanyozzunk le, de nem kötelező.

A szaunázás után jó hatású a hideg vizes medence. Szaunázás után fontos a pihenés! Szívbetegeknek nem ajánlott.

Szállodánkban valamennyi kedves vendégünk korlátlanul igénybe veheti.

 

Az infra szauna kabin lehet fekvő vagy akár ülő is, amiben nem kályha, hanem infracsövek találhatóak, és a hőség maximum 60 fokos. A kezelés során az infrasugarak mélyre, kb. 4 cm-re hatolnak a bőr alá, ahol a fény átalakul hőenergiává, és a szervezetet felmelegítve hozza létre a méregtelenítő, sejtregeneráló hatást. 30 perces használat során szervezetünk 900 kalóriát éget el, melyből folyadékkal csak maximum 200-at vesznek vissza sejtjeink. Ez 15 km-es futótréningnek felel meg. Az izzadás mennyisége kb. háromszorosa a hagyományos szaunáénak, 20-60 szoros a méregtelenítő hatása, és 3-7-szer nagyobb mennyiségű nem vízjellegű összetevő található a verejtékben. Tartós használata a zsírcsoportokat fellazítja, és az izomzatot a nyirokfolyadék intenzív keringetésével „átrendezi”. Ezért a fogyókúrához és a narancsbőr leküzdéséhez hihetetlen nagy segítség, ami mellett méregtelenít, erősíti az ér- és az immunrendszert, ellazít és közérzetünket is javítja. Ráadásul nem csak a kritikus területeken lévő narancsbőrre, hanem a test egész bőrfelületére nagyon látványos hatása van. Egy kúra alatt (10-15 alkalom) bőrünk 5-10 évet fiatalodik, ami a pórustisztító és sejtregeneráló hatásának köszönhető.

Szállodánkban valamennyi kedves vendégünk korlátlanul igénybe veheti.

A sókúra olyan természetes gyógymód, amelynek eredete évszázados tapasztalatokra vezethető vissza. A sókamra tervezése, építése és alkalmazása azon a felismerésen alapszik, hogy a sóbányákban dolgozók sokkal ritkábban szenvedtek légúti betegségekben. A sókamra alkalmazása ma már széles körben elterjedt a wellness centrumokban. A sókamra használatával a sóbarlangok és a sós tengeri levegő, gyógyító, szépítő és ellazító erejét élvezhetjük.
A sókamra olyan mesterségesen előállított helyiség, ahol sókristályok, és telített sóoldat párolgása biztosítja a szükséges klíma elérését. Sóoldattal átitatott sótéglák borítják a helyiséget, ahol a páratartalom állandó jelleggel 70-80 %-os érték között van. A sókamra szabályozott, 20-22 °C-os hőmérséklettel rendelkezik.

Ha wellness, akkor nem feledkezhetünk meg a szolárium, a napfény jótékony hatásairól sem. A szolárium szebb és tisztább bőrt biztosít, a sejt anyagcsere felgyorsításához, a szövetek fokozott oxigén-ellátásához vezet és megakadályozza a bőr-rendellenességek kialakulását. Javítja a test immunrendszerét, az ultraibolya sugárzás aktiválja a fehérvérsejteket, melyek a testet megtámadó baktériumok ellen harcolnak.
A szolárium kímélőbb hatással van a bőrre, mint a természetes napfény, mivel az ultraibolya B sugarak arra a szintre vannak csökkentve, amely minimálisan szükséges a biológiai hatások elérésére, az ultraibolya. A sugarak pedig, arra a szintre, amely minimálisan szükséges a napbarnított szín eléréséhez. A szolárium a természetes napfényhez hasonló jól kiegyensúlyozott spektrummal rendelkezik, és ezért biztosítja a napsugárzás minden lehetséges kedvező hatását az emberi test számára. A szolárium aktiválja a szervezet saját fényvédő mechanizmusát, a bőr felső rétegének barnítása és vastagítása 100 faktoros fényvédelmet jelent.

500,- Ft / 6 perc

Szobaáraink tartalma: 

 • Szállás svédasztalos reggelivel
 • Wellness részlegünk nyitva egész évben (saját külső-és belső gyógyvizes medence, finn szauna, infra szauna, sókabin, kondicionálóterem) használata
 • Törölköző és igény esetén fürdőköpeny használata
 • Ingyenes WiFi az egész szállodában és ingyenes parkolás valamint korlátozott számban érkezési sorrendben zárt parkoló használata ingyenesen.

Weboldalunkon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

A szobaáron felül 18 éves kor felett az Idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek mértéke: 350.-Ft/1fő/1éjszaka

A 140/2020 (IV. 21.) kormányrendelet értelmében szálláshelyen történő tartózkodás esetén minden vendég mentesül az Idegenforgalmi Adó megfizetése alól visszavonásig/a járványhelyzet végéig.

Étkezési típusok:

 • Svédasztalos reggeli: 7-10 h-ig korlátlan étel-ital fogyasztás a bőséges kínálatból.
   
 • Félpanzió: Az étterem nyitvatartási idejében elfogyasztható, étlapról választható 3 fogásos főétkezés vagy létszámtól függően svédasztalos vacsora (8-9 fogás)
   
 • Menü: Az étterem nyitvatartási idejében az aznapi menü kínálatból választható 2 fogásos főétkezés
 • (A, B menü=1 800.-Ft vagy 400 Ft.- felárral C menü desszerttel): 12:00- kb.15:00-ig vagy a készlet erejéig.

Érkezés és Távozás: 

A szállodai szobák érkezés napján délután 13 órától, távozás napján délelőtt 10 óráig állnak rendelkezésükre! Az ettől eltérő időpontban történő érkezést kérjük előre jelezni szíveskedjenek! Előzetes értesítés hiányában a szállodai szobákat érkezés napján 18:00 óráig áll módunkban fenntartani.

Lemondás: A lemondás érkezés előtt 7 nappal kötbérmentes, érkezés előtt 6-3 nappal a szállásár 25%-a, érkezés előtt 2-0 nappal a szállásár 50%-a, lemondás nélküli távolmaradás esetén a szállásár 100 % -a fizetendő kötbérként.


 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)


 


Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!