Tisztelt Vendégeink! Túlterheltség miatt az újonnan lévő oep kezelések már csak 2022. június 1.-tól kérhetőek. Akiknek van érvényes foglalása ( Március 1.-i előtt megtörtént) a hotelben azok elkezdhetik. Akik jelenleg (Március 1.-i állás szerint) rendelkeznek érvényes ide szóló beutalóval és még nem kezdték el, elkezdhetik. Akiknek jelenleg folyamatban van, befejezhetik. Tehát akiknek nincs érvényes foglalásuk vagy még nincs beutalójuk, hanem ezután szeretnének íratni, azokat sajnos csak leghamarabb június 1.-től tudjuk beírni oep kezelésre. A nem oep kezelések továbbra is elérhetőek változatlanul bármikor, Csak az oepre van korlátozás. Megértésüket köszönjük!

Megtiszteltetésnek vennénk, ha a jövőben törzsvendégünkként üdvözölhetnénk a Mezőkövesdi Hajnal Hotel***-ben.

LEGYEN ÖN IS TÖRZSVENDÉGÜNK!

Gyűjtse az éjszakákat és váltsa be azokat 10% kedvezményt biztosító törzsvendégkártyára.

MIÉRT JÓ ÖNNEK TÖRZSVENDÉGNEK LENNI?

 • a szállodánkban eltöltött három itt tartózkodás után a negyedik itt tartózkodásnál 1 éjszakát ajándékba adjuk
 • elsőként értesül akcióinkról, eseményeinkről
 • elsőbbséget élvez a foglalásoknál
 • a  törzsvendég program csak a szállodánál közvetlen foglalás esetén történik. ( Utazási irodákon keresztül történő foglalásnál nem.)

A TÖRZSVENDÉG KÁRTYA FELTÉTELEI

 1. Törzsvendég programunk keretében szállodánk Vendégei minden harmadik itt tartózkodásuk után a negyedik itt tartózkodásnál egy ajándék éjszakát kapnak. Az itt tartózkodásnak minimum 2 éjszakának kell lennie.
 2. Az ajándék éjszaka csak önmagában nem vehető igénybe, tehát csak 1 éjszaka= ajándék éjszaka nem vehető igénybe.
 3. Az ajándék éjszaka reggelivel szól valamint az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokkal. pl. wellness, gyógyvizes medence, parkolás, fürdőköntös, lúgosított egészség víz...
 4. Valamilyen csomagajánlat foglalásnál az ajándék éjszaka hozzá adódik, nem levonódik. Pl. disznótoros hétvége, hétköznapi akciók...
 5. Ha az adott időszakra nincs csomag vagy hétköznapra esik, akkor 2 éjszaka is foglalható napi szoba áron vagy félpanzióval és ilyenkor a 3. éjszaka lehet az ajándék éjszaka.
 6. A szállodában eltöltött pihenéseiket minden esetben a recepció munkatársai érvényesítik, ezért kérjük, törzsvendég kártyáját tartsa Magánál.
 7. Az ajándék éjszakák előre egyeztetett időpontban vehetők igénybe, kivéve ünnepi időszakban.
 8. A törzsvendég kártyán az első éjszakától számított 2 évig érvényes. A megjelölt időtartam után a feljegyzett, valamint fel nem használt ajándékéjszakák elvesznek.
 9. Törzsvendég kártyát csak nagykorú magánszemély kaphat.
 10. A kártya személyre szól, nem átruházható.
 11. Egy vendégünknek egyidejűleg csak 1 törzsvendég kártyája lehet.
 12. A kártya tulajdonosa hozzájárul ahhoz, hogy szállodánk hírlevelet küldjön részére az aktuális akciókról. A szálloda kötelezettséget vállal arra, hogy a megadott személyes adatokat - a hatályos jogi szabályozásnak megfelelően - harmadik fél számára nem teszik hozzáférhetővé.
 13. A törzsvendég kártya visszamenőleg nem érvényes, és más akciókkal nem vonható össze.

A törzsvendég kártyával kapcsolatos feltételek változtatásának jogát fenntartjuk. Részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy személyesen a recepción.

Szobaáraink tartalma: 

 • Szállás svédasztalos reggelivel
 • Wellness részlegünk nyitva egész évben (saját külső-és belső gyógyvizes medence, finn szauna, infra szauna, sókabin, kondicionálóterem) használata
 • Törölköző és igény esetén fürdőköpeny használata
 • Ingyenes WiFi az egész szállodában és ingyenes parkolás valamint korlátozott számban érkezési sorrendben zárt parkoló használata ingyenesen.

Weboldalunkon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

A szobaáron felül 18 éves kor felett az Idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek mértéke: 350.-Ft/1fő/1éjszaka

A 140/2020 (IV. 21.) kormányrendelet értelmében szálláshelyen történő tartózkodás esetén minden vendég mentesül az Idegenforgalmi Adó megfizetése alól visszavonásig/a járványhelyzet végéig.

Étkezési típusok:

 • Svédasztalos reggeli: 7-10 h-ig korlátlan étel-ital fogyasztás a bőséges kínálatból.
   
 • Félpanzió: Az étterem nyitvatartási idejében elfogyasztható, étlapról választható 3 fogásos főétkezés vagy létszámtól függően svédasztalos vacsora (8-9 fogás)
   
 • Menü: Az étterem nyitvatartási idejében az aznapi menü kínálatból választható 2 fogásos főétkezés
 • (A, B menü=1 800.-Ft vagy 400 Ft.- felárral C menü desszerttel): 12:00- kb.15:00-ig vagy a készlet erejéig.

Érkezés és Távozás: 

A szállodai szobák érkezés napján délután 13 órától, távozás napján délelőtt 10 óráig állnak rendelkezésükre! Az ettől eltérő időpontban történő érkezést kérjük előre jelezni szíveskedjenek! Előzetes értesítés hiányában a szállodai szobákat érkezés napján 18:00 óráig áll módunkban fenntartani.

Lemondás: A lemondás érkezés előtt 7 nappal kötbérmentes, érkezés előtt 6-3 nappal a szállásár 25%-a, érkezés előtt 2-0 nappal a szállásár 50%-a, lemondás nélküli távolmaradás esetén a szállásár 100 % -a fizetendő kötbérként.


 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)


 


Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!