A Hajnal Hotel Gyógyszálloda **** tájékoztatója a koronavírussal kapcsolatos intézkedéseiről

Kerülendő a pánikkeltést és az esetleges találgatásokat, megnyugtatásként tájékoztatjuk Tisztelt Vendégeinket a szállodánk által megtett eddigi intézkedésekről.

A Hajnal Hotel Gyógyszálloda *** felkészült vendégei fogadására,  szolgáltatásaink az egyéni vendégek felé egyelőre zavartalanul elérhetőek, bármilyen – higiénével kapcsolatos – igény esetén a szálloda személyzete rendelkezésre áll.

A személyzet megfelelő felkészítést kapott a személyi higiénia fokozott betartására, amit folyamatosan ellenőrzünk. 

Szállodánkban a már meglévő takarítási és fertőtlenítési eljárások mellett a megelőzés és vendégeink biztonsága érdekében további intézkedéseket vezettünk be. Közösségi mosdóinkban a folyékony szappan fertőtlenítőt tartalmaz, emellett a szálloda több pontján alkoholos kézfertőtlenítőt helyeztünk ki.

Folyamatos ellenőrzés mellett naponta több alkalommal fertőtlenítjük a liftek nyomógombjait, kilincseket, székek karfáit, támláit, recepciós és bárpultokat, asztalokat, az éttermi és konyhai eszközöket.

Wellness részlegünk klórtartalmú medencéinek vegyi összetétele az előírásnak megfelelő, így az azonnal elpusztítja a vírusokat. A közösségi helyiségeket a fent említett módon fokozott mértékben takarítjuk és fertőtlenítjük.

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy szállodánk továbbra is biztonságosnak minősíthető, figyelemmel követjük az operatív törzs és a kormány intézkedéseit is. Szállodánkba nem érkezett megkeresés fertőzött személyekkel történő érintkezéssel kapcsolatban.

 

 

Lázár Sándor
Ügyvezető igazgató


 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)


 


Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!